maanantai 26. lokakuuta 2009

Suomen tyhmin kuljettaja

Kuorma-auto oli tänään aamulla alittamassa Itäväylän siltaa Siilitiellä (Helsingissä), kun koholle ”unohtunut” nosturi osui yläpuoliseen siltarakenteeseen sillä seurauksella, että auto katkesi keskeltä poikki.

Tällaisen ”huolimattomuuden” ymmärtäisi paremmin, jos kuljettajalla olisi ollut koko viikonlopun kestänyt juopotteluputki takana, ja aamulla olo olisi vielä ollut hieman hutera, jota olisi pitänyt hiukan ”parannella” (niin kuin alan miehet sanovat). Mutta ei.

Tästä muistuukin mieleen kerran 80-luvulla, kun yhdistelmäajoneuvo jäi kiinni rautatieasematunneliin Tampereella. Rekka oli tullut Itsenäisyydenkatua pitkin Tammelan suunnasta suuntanaan Hämeenkatu Tampereen keskustan puolella.

Siinä olikin sitten naurussa pitelemistä, kun kuljettaja yritti peruuttaa ajoneuvonsa irti, mutta eihän se vauhdilla jumiin ajettuna mihinkään liikkunut. Kuljettajan ei auttanut muuta kuin laskea ilmat renkaista ja peruuttaa lähes tyhjillä renkailla takaisin tulosuuntaansa. Valitettavasti tuolloin ei ollut enempää aikaa seurata näytelmää loppuun asti.

1 kommentti:

  1. Voi että, se onkin varmasti kinkkinen tilanne jos auto jää jumiin tunneliin. Meidän tuttava on harkinnut, että suorittaisi direktiivikoulutuksen. Olikohan tämä henkilö suorittanut sen myöskin? https://www.koso.fi/palvelut/ammattipatevyyskoulutus

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter