tiistai 13. lokakuuta 2009

Raiskaus Lappeenrannassa

”Etelä-Karjalan poliisi tutkii viime viikon torstain vastaisena yönä kello 1.40–1.55 tapahtunutta nuoren naisen raiskausta Lappeenrannassa. Kadulla kävelleen pahaa-aavistamattoman naisen kimppuun oli hyökännyt neljä miestä. Hän oli ensin päässyt ylivoimaisia hyökkääjiään karkuun, mutta nämä olivat tavoittaneet hänet uudestaan.

”Yksi miehistä oli ns. päässyt pukille. Tutkinnanjohtajan mukaan tutkinnassa ovat kaikki neljä miestä, joista kaksi oli tummaihoisia ja pukeutuneita tummiin huppareihin. Kahdella muulla miehellä oli vaaleat hupparit.”

Näin ympäripyöreä oli tämä HS:n kertoma valitettava uutinen, joka jättää kuitenkin paljon avoimia kysymyksiä.

Jos kaksi tummaihoista miestä oli pukeutunut tummiin huppareihin, voisiko siitä tehdä sen yksinkertaisen ja tyhmän päätelmän, että toiset kaksi miestä, joilla oli vaaleat hupparit, olivatkin ”vaaleaihoisia”? Se olisi kyllä aivan uutta, että vaaleaihoiset eurooppalaiset liikkuisivat rikollisten maahanmuuttajien kanssa. Vai olisiko sittenkin niin, että tummaihoiset olivat neekereitä ja muun ihonväriset olivat sitten ählämeitä?

Halutaanko tässä (tarkoituksella) jättää kertomatta, että koko rikollisryhmä oli Astrid Thorsin kandidaatteja eli neekereitä ja/tai ählämeitä?

Tässä tuli jälleen yksi uusi tilastomerkintä ”kulttuurinrikastuttajien” tekemistä rikoksista Suomessa. Nämä vain jatkuvat ja jatkuvat niin kauan kuin Suomenmaan rikastuttamisen vierailla primitiivisillä kulttuureilla sallitaan jatkua.

Hyvin usein tekijöitä ei saada kiinni, mikä saattaa alentaa kynnystä muille kandidaateille ryhtyä samoihin tekoihin.

[Kuvan neekeri ei liity tapahtumaan. Hän on alan miehiä Nigeriassa.]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter