torstai 1. tammikuuta 2009

Alistetut suomalaiset

Suomalaisten enemmistö on niin tyhmää että sallii ruotsinkielisen vähemmistön pitää heitä pilkkanaan. Mitäpä muuta vähemmistön kielen pakko-opettaminen enemmistölle tai ruotsin pitäminen toisena virallisena kielenä voisi olla. Tällainen ei voisi onnistua vapaaehtoisesti missään muussa maassa kuin Suomessa, jossa suomenkielisellä enemmistöllä ei ole minkäänlaista kansallista ylpeyttä omaa kieltään tai kulttuuriaan kohtaan. Jos sitä olisi, ruotsin käyttö loppuisi välittömästi. Ruotsi on kuitenkin naapurimaan kieli ja tuotu tänne aseiden avulla. Se kannattaisi muistaa. Ruotsalaiset suhtautuvat suomalaisiin säälivästi tämän asian vuoksi ja ajattelevat itsekseen, että kyllä suomalaiset ovat tyhmiä, koska sallivat itseään näin kohdeltavan.

Pari vuotta sitten YLE:n budjetista 16 % ohjautui FST:lle, vaikka ruotsinkielisiä luvanmaksajia on vain 5 %. Täten 11 % suomenkielisten maksamista tv-maksuista tuki ruotsinkielisen ohjelman tuotantoa. Nyt kun FST:llä on oma tv-kanava (jolla ruotsinkielisten harmiksi ei ole tarpeeksi suomenkielisiä katsojia), on luultavaa, että vielä suurempi osa YLE:n budjetista menee FST:lle.

Oma lukunsa on tietenkin ruotsinkielisten ”kiintiöt”, joka takaa sen, että suomenkielistä tyhmempi ruotsinkielinen menee suomenkielisen edelle.

Maahan tulleita elintasopakolaisia kohdellaan paremmin kuin oman maan kansalaisia. Tämän ovat saaneet kokea mm. asunnottomat, köyhät, sairaat, sotaveteraanit ja -invalidit ja työttömät.
Suomalaisten nöyristely ja mielistely ulkomaalaisten edessä on pöyristyttävää, mutta siihenhän suomalaiset on Ruotsin ja Venäjän vallanpitäjien taholta opetettu: ole kiltti ja tottele ylempiäsi! Suomalaisista on tehty palvelukansaa, ja tähän sopii hyvin suomalaisten 60-luvulla alkanut muuttoaalto Ruotsiin tekemään kaikista likaisimpia töitä, joita ruotsalaiset eivät itse viitsineet tehdä.

EU-jäsenyys pitää huolen siitä, että nöyristely voi jatkua ja suomalaisia voidaan jälleen viedä kuin pässiä narussa. Nyt kumarreltavana on koko EU-komissio.

Jokin Nokia matkapuhelimineen pitämässä yllä suomalaisten kansallistunnetta on vain huono vitsi, joka ei edes naurata. Nokiassa on yhtä paljon suomalaista kuin Coca-Cola-joulupukissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter