lauantai 31. tammikuuta 2009

Hallituksen elvytyspaketti

Hallitus sopi eilen 1,2 miljardin euron elvytyspaketista, jota julkistamaan olivat saapuneet työministeri Tarja Cronberg, pääministeri Matti Vanhanen, valtiovarainministeri Jyrki Katainen, kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan ”Stefa” Wallin ja sosiaali- ja terveysministeri Liisa Hyssälä.

Mitä ihmettä ”viides pyörä” Stefa Wallin teki tuossa joukossa? Eihän Stefan hallinnonala voi olla niin tärkeä, että tiedotustilaisuudessa piti olla oikein oma ministeri paikalla. Stefa vaikuttaa tosin kuvassa melko vaivautuneelta. Ehkäpä Stefa ymmärtää, että tämä ei ole oikein ja sen vuoksi tuntee siitä syyllisyyttä.

Entä missä luurasi Astrid Thors? Oliko Thorsilla muita kiireitä esim. maahantunkeutujien kotouttamisasioiden parissa? Vai olisiko ollut liian härskiä, jos RKP:n molemmat ministerit olisivat olleet paikalla?

Tämä on vain raakaa kieli- ja kulttuuripolitiikkaa, jossa järjellä ei ole sijaa mutta jolla halutaan osoittaa rahvaalle RKP:n ja ruotsinkielisten ylivertainen ja horjumaton asema Suomessa.

Valokuvaajan objektiiviin oli päässyt linssilude, jonka poistaminen paransi kummasti kuvaa.

Tällainen hallitus olisi ehdottomasti SETA:n ja varmasti myös presidentti Tarja Halosen mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter