maanantai 19. tammikuuta 2009

Yhdysvallat neekeriaikaan

Yhdysvallat siirtyy huomenna neekeriaikaan, kun Barack Obama aloittaa liittovaltion 44. presidenttinä.

Amerikkalaiset äänestäjät tekivät sen, mitä tulevat vielä katumaan: valitsivat neekeri- (tai oikeammin mulatti-) presidentin. Republikaanit eivät kuitenkaan antaneet kansalle varteenotettavaa vaihtoehtoa. John McCain edusti eilispäivää ja muistutti liian paljon imbesilli-Bushin kahdeksan vuoden pituisesta hallintokaudesta, jonka aikana liittovaltio teki monia vääriä päätöksiä, velkaantui ja ajautui lopulta lamaan.

Neekerivaltionpäämiehistä on maailmalta vain huonoja ja vielä huonompia kokemuksia. Jokainen valtio, jota johtaa neekeri tai jokin sen johdannainen, on taloudellisesti, kulttuurillisesti ja sivistyksellisesti selvästikin heikompi kuin mikä tahansa valkoisen miehen johtama valtio.

Historia tulee kuitenkin toistamaan itseään ja mulatti-Obama tulee erittäin todennäköisesti kokemaan John F. Kennedyn kohtalon. Terrorismin vastaisen sodan yms. villitysten vuoksi turvatoimet ovat kuitenkin äärimmäisen tiukat, joten perinteisen salamurhan toteuttaminen ampumalla tulee olemaan erittäin vaikeaa.

Obaman "poistaminen" tullaan tekemään sisältä päin, ja siinä riittää, että tekijä soluttautuu presidentin sisäpiiriin. Salaliitossa tulee olemaan useita henkilöitä, ja sen vuoksi kiinni jäämisen riski on pieni ja taustavoimien selvittäminen vaikeaa. Lähtölaskenta käynnistyy huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter