lauantai 3. tammikuuta 2009

Neekerit ovat tyhmiä

Pääministeri Masa Vanhasen isä professori Tatu Vanhanen herätti kohua kertoessaan tutkimuksessaan havaitsemastaan afrikkalaisten heikosta älykkyystasosta HS:n Kuukausiliitteessä (8/2004). Vaikka monet muutkin asiantuntijat tiesivät asian todenperäisyyden, asiasta ei olisi saanut puhua julkisesti.

Virallisen pakolaispolitiikan mukaan asiasta olisi pitänyt vaieta, koska sen pelättiin lisäävän entisestään pakolais- tai maahanmuuttovastaisuutta, jonka yleisyys ja laajuus oli onnistuttu pitämään salassa siitä syystä, että media ei ollut uutisoinut aiheesta ja aiheen julkinen käsittely oli yleensäkin lähes kriminalisoitu, sillä kukapa haluaisi maahan heikkolahjaisia neekereitä, jotka eivät omassa maassaankaan pysty rakentamaan mitään kestävää.

Jokainen jossakin mustan Afrikan maassa vieraillut yhtyy Vanhasen näkemykseen neekerien heikkolahjaisuudesta. Ei ole olemassa ainoatakaan neekerivaltiota, joka yltäisi sosiaalisesti, kulttuurillisesti, taloudellisesti tai sivistyksellisesti yhdenkään länsimaan tasolle. Näille neekerivaltioille on sitä vastoin yhteistä epävakaat olot, nälänhätä, yleinen kurjuus, korruptio, diktatuuri, sairaudet, liikakansoitus ja alhainen BKT.

Esim. USA:ssa joka neljäs neekerimies kärsii elämänsä aikana vähintäänkin yhden vankeustuomion, vaikka neekereitä on vain 12 prosenttia väestöstä. Television esittämästä Hurjat poliisivideot -sarjasta voidaan selvästi havaita tämä sama asia: suurin osa sarjan "päähenkilöistä" on rikollisia neekereitä.

Tieteen ja taiteen merkkihenkilöistä erittäin harva, jos sitten juuri kukaan, on neekeri. Se selittyy yksinomaan älykkyyden puuttumisella, koska on ymmärrettävää, että tieteen ja taiteen luominen vaatii älykkyyttä ja usein vielä keskimääräistä enemmän. Jos jokin neekeri olisikin yltänyt tuohon joukkoon, se vain selittyy sillä, että tuon neekerin jokin (esi-/iso-)vanhempi on ollut valkoinen.

6 kommenttia:

  1. "Jokainen jossakin mustan Afrikan maassa vieraillut yhtyy Vanhasen näkemykseen neekerien heikkolahjaisuudesta. Ei ole olemassa ainoatakaan neekerivaltiota, joka yltäisi sosiaalisesti, kulttuurillisesti, taloudellisesti tai sivistyksellisesti yhdenkään länsimaan tasolle. Näille neekerivaltioille on sitä vastoin yhteistä epävakaat olot, nälänhätä, yleinen kurjuus, korruptio, diktatuuri, sairaudet, liikakansoitus ja alhainen BKT."



    ....Mikä taas johtuu siitä, että länsimaat ovat aikoinaan yrittäneet epätoivoisesti yrittäneet istuttaa siirtomaihinsa länsimaista elämäntyyliä. Huomatessaan, ettei sellainen sovi perinteiseen heimokulttuuriin, joka ei edes perustu keinotekoisille valtiorajoille, ovat jättäneet heidät oman onnensa ojaan. On tekopyhää väittää, etteikö yhtäkään länsimaata olisi koskaan hallinnut yksikään sotahullu junttineen (heh, melkein kuin juntteineen!) ? Esim. Natsi-Saksa, muuan Adolf Hitler)? Sanooko nimi mitään? Afrikan valtioiden tapauksessa edellytykset diktuuriin ja pelolla hallitsemiseen on saatu nimenomaan valkoisen (kyllä, valkoisen) miehen kautta.

    Heh, sinähän ilmeisesti olet vieraillut monessakin Afrikan valtiossa? Kritiittysyys näissä blogeissasi loistaa jälleen poissaolollaan. Joku samaa mieltä kanssasi jostakin oleva henkilö kirjoittaa jotakin tiedemaailmassa niin kyseessä on aina totuus. Just!

    VastaaPoista
  2. kyl se vaan poijaan niin on että vanhasen vanha herra puhuu aivan totta! vaikka se olis nyky mittapuulla sanottuna kuinka"rasistista" tahansa! totuuden sanomista ei tarvitse kenenkään keneltäkään pyydellä anteeksi!

    VastaaPoista
  3. Lisää nälänhätää Afrikkaan niin alkaa väki vähenemään sielläkin... Eipä paljoa nälkään nääntyvät neekeripennut kiinnosta, nääntyköön siellä naama täynnä kärpäsiä lol xD

    VastaaPoista
  4. neekerit helvettiin suomesta,me ei niitä tarvita tänne raiskaamaan+rikoksia tekemään

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter