keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Guantanamo ja Suomi

Pari päivää sitten Yleisradio uutisoi lyhyesti Suomen "halukkuudesta" ottaa vastaan Guantanamon vankilan lakkauttamisen jälkeen heitteille jääviä vankeja. Mikään muu media ei ole maininnut asiaa, ja ehkäpä se haluttiinkin vaientaa nopeasti Yleisradion lipsahduksen jälkeen.

Suomalaiset on opetettu nöyristelemään hallitsijoitaan ja muita maita. Tämä häpeällinen käytös alkoi jo noin 750 vuotta sitten, kun ns. Ruotsin vallan aika alkoi. 200 vuotta sitten herra vaihtui, mutta sama hännystely jatkui ja jopa vielä pahempana byrokraattisessa Venäjän keisarikunnassa.

Itsenäistyminen toi hetken helpotuksen, mutta ensimmmäisen herran kieli ja kulttuuri palasivat takaisin riippakiveksi Suomi-neidon kaulaan. Suomi on edelleenkin erittäin vahvasti sidoksissa ensimmäiseen valloittajaansa, ja syylliset tähän jatkuvaan nöyryytykseen löytyvät Arkadianmäeltä.

Suomen pitäisi nyt ottaa vastaan USA:n laittomasti vangitsemia ja ilman oikeudenkäyntiä vangittuina pitämiä "terroristeja", koska Guantanamon vankila haluttaisiin lakkauttaa, koska sen ylläpitäminen ei näytä sopivan mulatti-Obaman politiikkaan.

Suomalaiset veronmaksajat hihkaisevat varmastikin ilosta päästessään osallistumaan Obaman julkisuuskuvan kiillottamiseen ja elättämään jopa useita kymmeniä "terroristivankeja". Sillähän ei ole mitään merkitystä, että Suomen vankilat ovat jo nyt täpötäynnä lähinnä suomalaisia vankeja, vaikka joukossa on tosin myös monia Suomessa rikoksiin syyllistyneitä neekereitä.

Suomen hallituksen halu mielistellä EU:n suuria valtioita ja USA:ta on niin suuri, että ei olisi mikään ihme, jos osa Guantanamon vangeista otettaisiin Suomeen, vaikka nämä eivät olekaan millään tavalla rikkoneet Suomen lakia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter