torstai 1. tammikuuta 2009

Astrid Thorsin salajuoni

RKP:n maahanmuuttoinnossa on kyse siitä, että Astrid Thors kumppaneineen kokee olevansa isänmaaton, koska ei ole ruotsalainen eikä halua muuttaa Ruotsiinkaan, jossa saisi tosin kuulla ja puhua tuota ihanaa ruotsia rahvaanomaisen ja karkean suomen sijasta mutta saisi kuitenkin kuulla olevansa Finnjävel. Ratkaisuksi ongelmaan on keksitty tuottaa maahan mahdollisimman suuri määrä maahanmuuttajia – lähtömaalla ei niinkään ole väliä, ja on aina vain parempi, mitä vierammasta kulttuurista tulokkaat tulevat – jolloin oikeiden (suomen)suomalaisten suhteellinen määrä saadaan laskemaan mahdollisimman pieneksi.

Sitten kun suomalaiset ovat jääneet vähemmistöksi maassaan, hekin saavat kokea olevansa isänmaattomia ja saavat jakaa saman kohtalon ruotsinkielisten kanssa, Thors tuumii.

Ketunhäntä kainalossaan Thors haluaisi nyt asuttaa jopa ruotsinkielisiä kuntia maahanmuuttajilla, vaikka ne eivät ottaneet vastaan luovutetuilta alueilta lähteneitä uudelleenasutettavia suomalaisia siitä yksinkertaisesta syystä, että nämä eivät puhuneet tuota herraskansan kieltä ruotsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter