torstai 1. tammikuuta 2009

Kissanhoito-ohje #2

Menetelmä on prof. Vanjukovin kehittämä, mutta siinä käytettiin alkujaan gruusialaista chilitahnaa. Olen ottanut vapauden käyttää Tabascoa, koska Suomessa ei myydä gruusialaista chílitahnaa.

Pentukissoilla on tapana pureskella sähköjohtoja, mikä voi pahimmillaan vioittaa niitä. Pureskeluun on olemassa tehokas lääke: Tabasco.

Seuraavan kerran kun kissasi on pahanteossa, ota se kiinni tekopaikalla ja valuta muutama tippa Tabascoa kissan suuhun. Kissa voi ähistä ja puhista jonkin aikaa, mutta siitä ei kannata välittää. Se on vain normaalia ja kertoo, että hoito tehoaa.

Tavallisesti kerta-annos riittää, mutta jos kissasi osoittautuu tavallista tyhmemmäksi, uusi käsittely. Hoidon jälkeen johtojen pureskelu loppuu.

Eräässä artikkelissa professori Vanjukov kertoo neuvostoliittolaisen Tshaika-kollin purreen poikki television antennijohdon. Tshaika tuotiin professorin erikoiskäsittelyyn ja a vot: kissa parantui täysin. Pureskelua voi esiintyä myös täysikasvuisilla kissoilla, Vanjukov toteaa eräässä haastattelussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter