tiistai 6. tammikuuta 2009

Henrik Holapan vaino

Henrik Holappa on joutunut kotimaassaan vainon kohteeksi isänmaallisten toimiensa vuoksi. Nämä toimet ovat käytännössä olleet vain kirjallisesti esitettyjä isänmaallisia mielipiteitä. Holapan toimet saattavat vaikuttaa aivopestyjen suomalaisten mielestä kovilta ja ehkä voivat tosiasiassa hieman sitä ollakin, mutta maan hallitus on ajanut maahanmuuttopolitiikan siihen pisteeseen, että tilanteen korjaaminen ennalleen vaatii kovia toimia.

Holapan vainossa rikotaan selvästikin sanan- ja mielipiteenvapautta. Ei sen, että Hopalan toimet eivät ole linjassa hallituksen ja pohjimmiltaan koko EU:n maahanmuuttoa suosivan politiikan kanssa, pitäisi sallia minkäänlaista vainoa. Eikä myöskään sen, jos Holapalla on lisämausteena kansallissosialistisia tms. aatteita.

Jos Holapan tapaiset kansalaiset eivät puolusta suomalaisuutta ja isänmaata, sitä eivät tee silloin ketkään muutkaan. Kansallisen vastustuksen kasvattamiseksi tarvittaisiinkin lisää Hopalan kaltaisia isänmaallisia nuoria miehiä, oli näillä sitten lisäksi kiinnostusta joihinkin aatteellisiin järjestöihin tai ei.

1 kommentti:

  1. Kirjoitan selvästi ja kohteliaasti, kiitos.

    "Holapan vainossa rikotaan selvästikin sanan- ja mielipiteenvapautta. Ei sen, että Hopalan toimet eivät ole linjassa hallituksen ja pohjimmiltaan koko EU:n maahanmuuttoa suosivan politiikan kanssa, pitäisi sallia minkäänlaista vainoa."

    Mikä sitten, kirjoittaja hyvä, oikeuttaa esimerkiksi väkivallanteon ketä tahansa "väärän väristä" tai ei-kansallissosialistia kohtaan? Vai, oho, sanoutuuko herra Holappa irti uusnatsismista? Aivan, puhutaan kansallissosialismista...

    Oli miten oli, tämän tekstin ja Holapan agendan läpinäkyvää tekopyhyyttä et ilmeisesti pysty monitorin takana istumalla perustelemaan.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter