perjantai 2. tammikuuta 2009

"Ruotsinkielisyyteni ärsyttää ihmisiä"

Sanoo maahanmuuttoministeri Astrid Thors. "Luulen, että ruotsinkielisyyteni, se, että on ruotsinkielinen maahanmuuttoministeri, on se tekijä, joka näitä ihmisiä ärsyttää", jatkaa Thors vuodatustaan.

Kuulehan, Astrid-täti, tee niin kuin suomalaisten enemmistö: Puhu pelkästään rahvaanomaista ja alempirotuisten suomea. Unohda ruotsi, joka kielilaista ja muista erioikeuksista huolimatta ei saa kannatusta suomenkielisiltä. Suomenna nimesi myös. Sillä tavalla et enää erotu joukosta.

"Täällä laillisesti oleskelevat on saatava töihin ja yhteiskuntaan mukaan, ja lapsille on annettava yhtäläiset mahdollisuudet", sanoo Thors. Mitähän Suomen 200.000 työtöntä mahtavat ajatella siitä, että maahanmuuttajat on ministerin mukaan saatava töihin mutta suomalaiset työttömät saavat edelleenkin mittailla katuja?

Mikähän mahtaa olla Thorsin maahanmuuttoinnokkuuden todellinen motiivi? Haluaako Thors tuhota suomalaisen vielä jäljellä olevan kulttuurin ja identiteetin, jota ruotsin kieli ja ruotsinkielinen kulttuuri ei vielä ole onnistunut tuhoamaan? Mitä enemmän maahan saadaan tuotatettua "vieraita", sitä rikkonaisemmaksi suomalainen kulttuuri muuttuu. Tämä on jo toteutunut monessa muussa maassa. Tätäkö Thors haluaa?

Maahanmuutossa ei ole kyse siitä, että tänne haluttaisiin koulutettua väkeä sivistyneistä OECD-maista vaan vain kehitys- ja kehittyvien maiden kansalaisia, joíhin voidaan liittää määreet islam, köyhyys, alhainen moraali, taipumus rikollisuuteen ja työnvieroksunta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter