torstai 1. tammikuuta 2009

Peli on menetetty

Globalisaatio tulee ja tappaa – sananmukaisesti. Uusi ja alati voimistuva kansainvaellus on käynnissä. Alemman elitason maista, joissa syntyvyys on selvästi kuolleisuutta suurempi, halutaan keinoja kaihtamatta päästä muuttamaan korkeamman elintason maihin.
Astrid Thorsin ja RKP:n ajama uusi ulkomaalaislaki vain nopeuttaa tätä luonnollista prosessia. Miksi taistella turhaan väistämätöntä vastaan? Mitä se lopulta hyödyttää? Jos lakia ei muuteta nyt, se tehdään sitten joskus lähitulevaisuudessa. Kokonaisuuden kannalta ajalla ei ole merkitystä.

Vaikka (hallitsematon) maahanmuutto tuleekin aiheuttamaan monia ongelmia, ne pitää vain hyväksyä luonnollisena tosiasiana. Suomalaiset joutuvat tekemään tilaa maahanmuuttajille ja tinkimään omasta elintasostaan. Sille ei vain voi mitään.

Mitäpä jokin adressi hyödyttää, jos se edes koskaan päätyy paperille asti? Nimet ovat vain nimiä, eikä niiden lukumäärälläkään ole mitään merkitystä. Mitään ei enää ole tehtävissä. Suomalaiset ovat viimeinkin hävinneet. Laissez faire!

1 kommentti:

  1. Ensinnäkin, jos olet sattunut huomaamaan niin Suomalaiset eivät ole muuta tehneetkään kuin hävinneet. Ei osata enää heittää keihästä ja pitkänmatkanjuoksun kuninkuuskin on ollut jo pitkään muilla. Kannattaisi avata tv ja kurkata teksti-tv:täkin vanhojen VHS:n sijasta. Kyllä, Lasse Viren on kova jätkä, mutta vähän liian vanha juoksemaan suomen uudelleen maailmankartalle. Vai kuka se ny oli...

    "Alemman elitason maista, joissa syntyvyys on selvästi kuolleisuutta suurempi, halutaan keinoja kaihtamatta päästä muuttamaan korkeamman elintason maihin." Just. Tämä onkin juuri se syy miksi suomessa on niiin paljon pakolaisia.

    Made my day.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter