tiistai 27. tammikuuta 2009

Halla-ahon ajojahti

Vihreät naiset -järjestö teki marraskuussa Jussi Halla-ahosta tutkintapyynnön tämän raiskauksia käsittelevän blogitekstin takia. Järjestön mukaan Halla-aho on kirjoituksellaan yllyttänyt raiskauksiin ja vihaan.

"Raiskaukset tulevat joka tapauksessa lisääntymään. Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu."

Pyyntö ei johtanut tutkintaan, mutta sivulla olevat jotkin muut kirjoitukset ovat myöhemmin johtaneet syyteharkintaan.

Täytyy vain ihmetellä, miten tyhmä suomalainen yhteiskunta (poliisi ja oikeuslaitos) oikein on. Suomalaisuutta puolustavat kansalaiset joutuvat syytteeseen kertoessaan maahanmuuttajarikollisten tekemistä rikoksista ja motiiveista, kun taas näiden rikollisten teot ja henkilöllisyydet yritetään sen sijaan salata.

Mikä on tämän toiminnan motiivi? Haluaako Suomi näyttää maailmalle, että se on kansakunta, jota maahanmuuttajat voivat laki turvanaan pitää pilkkanaan?

Monissa maissa tunnetaan kansallista ylpeyttä, johon kuuluu ulkoisen kuvan säilyttäminen puhtaana ja ylväänä, mutta Suomessa toimitaan aivan päinvastoin. Kaksi muuta hyvää esimerkkiä ovat Patria-kaupat Tshekin kanssa ja hiihtäjien doping-jutun kaivelu.

Tuskin missään muussa maassa valtiojohtoinen tv-kanava (MOT-ohjelma) olisi paljastanut valtio-omisteisen Patrian käyttämää "neuvottelutapaa". Eipä niin, mutta Suomelle onkin kunnia-asia osoittaa, että täällä ei hyväksytä lahjontaa eikä mitään muutakaan, joka on muissa maissa aivan arkipäivää.

Mitä tai kenen etua palvelee, että vanhoja doping-käyttöepäilyjä on alettu tutkia uudelleen? Dopingia on varmasti käytetty, niin kuin muissakin huippumaissa, mutta asia tuomisella julkisuuteen Suomi varmistaa vain sen, että suomalaishiihtäjät tullaan muistamaan vielä pitkään dopingista ja hyvin menestyviä suomalaisia tullaan aina epäilemään epärehellisistä keinoista.

Kuvan neekeri (Zolo Agona Azania) tuomittiin kuolemantuomioon poliisin taposta Indianassa, Yhdysvalloissa vuonna 1982, mutta tuomion täytäntöönpanoa lykättiin "huonojen" puolustuslakimiesten vuoksi. Toinen tuomio vuonna 1996 hylättiin tietokonevian vuoksi. Vuonna 2004 pidetyssä kolmannessa käsittelyssä kuolemantuomio muutettiin vankeusrangaistukseksi, koska monet pankkiryöstön todistajat olivat ehtineet kuolla. Zolo istuu tällä hetkellä Indianan vankilassa muiden kaltaistensa joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter