perjantai 2. tammikuuta 2009

Nuorten Idols-kusetus

Idols-kusetus saatiin tällä kertaa päätökseen ja uusi nuorisoidoli jälleen valittua. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon maksullisia tekstiviestiääniä syksyn aikana kaikkiaan annettiin. Kokonaissaldo lieneekin arviolta noin 100.000 €, jonka kusetettavat maksoivat siitä "ilosta", että saivat valita uuden "rahastusvälineen", jonka avulla heitä lypsetään ainakin seuraava vuosi.

Mielenkiintoista tuossa on se, että kusetettavat maksoivat sen työn, joka kuuluu tavallisesti levy-yhtiölle eli "löytää" myyvä ja kansalaisiin vetoava artisti. MTV3 sai puolestaan kanavalleen paljon mainostajia ja nuoria katsojia, joilla ei ehkä tosin ole vielä kovin paljon käytettävissä olevaa omaa rahaa.

Vuoden 2008 voittaja Arponen pääsee pika puolin levyttämään Sony BMG:lle. Voidaan jo näin etukäteen sanoa varmuudella, että huolimatta siitä, minkälaista skeidaa (ja sitähän se tulee olemaan) Arponen levyttää, levymyynti tulee olemaan taattu. Sony BMG voi luottaa siihen.

Levy-yhtiö on nyt tehnyt pohjatyön eli löytänyt ja muokannut potentiaalisen ostajakunnan, ja siksi sen pitäisikin saada Koopin levy mahdollisimman nopeasti myyntiin, kun rauta on juuri saatu kuumennettua. Toiseksi selvinnyt Puustjärvi pääsee tietenkin myös levyttämään, ja täytyyhän levy-yhtiön yrittää rahastaa nuoria mahdollisimman paljon myös aikaisemmin pudonneilla Idols-ehdokkailla.

Kilpailun suuri suosio lupaa sen, että samoissa €€€-merkeissä mennään ensi vuonnakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter