lauantai 31. tammikuuta 2009

Avoin kirje Sheikh Sharif Ahmedille

Hyvä Shafir Ahmed, onnittelut valinnastasi Somalian uudeksi presidentiksi. Minulla ei kylläkään ole kovin korkeaa käsitystä afrikkalaisista presidenteistä, ja ilmeisesti sinä olet aivan kuulut samaan joukkoon. On myös aika todennäköistä, että sinäkin päädyt teloitusryhmän eteen niin kuin monet muutkin virkaveljesi maanosassasi. Mutta sitten asiaan.

Oletko muuten tietoinen siitä, että täällä Suomenmaassa on kymmenisen tuhatta maanmiestäsi, joita ei täällä kaivata? Ja lisää tulee jatkuvasti. Nykyinen vauhti on useampi sata kuukaudessa, ja näyttää vain siltä, että vauhti kasvaa tulevaisuudessa. Syy on siinä, että Suomi tarjoaa kaikille maahan tuleville täysihoidon, ja lisäksi jokainen saa runsaasti taskurahaa. Työtä ei tarvitse tehdä. Ei sitä kyllä edes ole niillekään suomalaisille, jotka sitä haluaisivat tehdä.

Keitä sinä olet sitten ajatellut hallita siellä, jos kaikki maanmiehesi tulevat tänne? Sehän ei ole lainkaan hyvä tilanne, vai mitä mieltä olet asiasta? Ei se ole! Mitähän jos pyytäisit somalisi palaamaan takaisin kotiin? Se olisi molempien maiden etu! Ole mies ja tee se!

Eipä tässä muuta tällä kertaa. Ilmoja on pidellyt puolin ja toisin jne. Palataan!

1 kommentti:

  1. Upeeta juttua blogissa, jota mielellään luen, paitsi nämä neekeri-jutut, jotka kieltämättä saa sinut kuulostamaan 3-vuotiaalta ja/tai keharilta. Saa sitä tietty olla mitä mieltä vaan, tapa esittää mielipiteet kertoo kuitenkin aika paljon.. Ei muuta ku perussuomalaisia äänestämään!

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter