perjantai 2. tammikuuta 2009

Rikolliset somalit




Media kertoo: "Korkein hallinto-oikeus on vahvistanut kahden rikoksiin Suomessa syyllistyneen nuoren somalimiehen karkottamisen. Jo aiemmin hallinto-oikeus katsoi, että miehet voidaan karkottaa Somalimaahan."

KHO:n mukaan somalien karkottamista puoltaa jatkuva rikollinen toiminta. Somalit ovat mm. tehneet useita ryöstöjä pääkaupunkiseudulla. Kolmas rikollinen, 26-vuotias somali, joka on asunut Suomessa 16 vuotta saa vielä jäädä Suomeen jatkamaan rikollisia "harrastuksiaan". Tästä tullaan vielä kuulemaan.

Somalit käyttäytyvät tietenkin oman kulttuurinsa mukaisella tavalla. Ryöstelyt, varastaminen ja muu rikollinen toiminta kuuluu vain somalien kansanperinteeseen. Onko tuo muka joillekin yllätys?

Ottakaahan vain niitä somaleita vielä lisää Suomeen, niin saadaan tehtyä Suomesta toinen Somalia. Ulkomaalaislakiin tehtävien muutosten lisäksi pitäisi säätää erillinen somalilaki, joka dekriminalisoisi näiden kaffereiden Suomessa tekemät tappoa lievemmät rikokset, koska olisi väärin rangaista heitä heidän luontaisen käyttäytymisen vuoksi.

Mitäpä karkottaminen oikeastaan auttaa. Viimeistään kun kevät koittaa, saapuvat nuo veijarit takaisin tänne muuttolintujen lailla.

1 kommentti:

  1. Älä pilkkaa Käkeä.Se on täysin eri asia kuin nämä negrot. Vaikka,niinkuin hyvin tiedetään pesäloisiikin. Mutta vain kesän. Toisinkuin negrot.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter