perjantai 2. tammikuuta 2009

Uncle Ben eli Ben-setä

Siinä hän on: tuttuakin tutumpi neekeri Uncle Ben eli kotoisemmin Ben-setä tutun Uncle Ben's -riisipaketin kyljestä.






Moni ei taidakaan tietää sitä, että Ben-sedän elämäntyö Masterfoodsin hyväksi on viimeinkin palkittu ja Ben-setä on jokin aika sitten nimitetty yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi.




Ben-sedällä onkin komea työhuone, jossa kelpaa tehdä viisaita ja harkittuja päätöksiä, jotka vaikuttavat jopa koko maailman hyvinvointiin.


Ben-sedällä on kirjahyllyssään kirjojen lisäksi yhtiön valmistamia tuotteita eli riisipaketteja. Kirjat ovat hyllyssä varmastikin vain hämäyksen vuoksi, sillä tuskinpa Ben-sedällä on koskaan ollut aikaa opetella lukemaan tai edes käydä koulua, koska työura on alkanut jo nuorena neekeripoikana riisipellolla.

Mutta miksi ihmeessä hyllyssä on Uncle Ben's -riisipaketteja? Kärsiikö Ben-setä dementiasta ja muistihäiriöistä? Vai onko Ben-setä yksinkertaisesti vain tyhmä, että tarvitsee jotakin konkreettista muistuttamaan, millä alalla hän toimii?

Samasta syystä Ben-sedän työpöydällä on CHAIRMAN-kyltti, jotta Ben-setä muistaisi joka aamu, kun hänet "saatetaan" työpaikalleen, mikä hänen asemansa yrityksessä on.

1 kommentti:

  1. "Ben-sedällä on kirjahyllyssään kirjojen lisäksi yhtiön valmistamia tuotteita eli riisipaketteja. Kirjat ovat hyllyssä varmastikin vain hämäyksen vuoksi, sillä tuskinpa Ben-sedällä on koskaan ollut aikaa opetella lukemaan tai edes käydä koulua, koska työura on alkanut jo nuorena neekeripoikana riisipellolla."

    Hei, tässähänä on syy siihen miksi kukaan perussuomalaisia äänestävä ei osaa yhdyssanasääntöjä ja ostaa kotimaisen sijaan kiinanpaskaa Honkkarista! Kiitos Zulu! Kestipä multa kauan honata, mikä on kaiken tän isäm maa-kirjoittelun takana. Cheers!

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter