lauantai 3. tammikuuta 2009

Niinistö teki lipposet

60-vuotias puhemies Sauli Niinistö avioitui 31-vuotiaan kokoomuslaisen kanssa. Kokoomuksen viestintäpäällikölle on siten työpaikka turvattuna ainakin Niinistön elinajan verran. Poliittinen näkyvyys tulee todennäköisesti myös kasvamaan, eikä tule olemaan kenellekään yllätys, jos morsian pyrkii (myös) eduskuntaan.

Paavo Lipponen teki kymmenen vuotta sitten 57-vuotiaana saman 31-vuotiaalle Päivi Hertzbergille. Mikähän muu kuin raha ja valta viehättivät Hertzbergiä Lipposessa? Lipponen kun ei tunnetusti ole niitä komeimpia miehiä.

Onkohan Niinistön tuleva leski oikein ajatellut, mitä kaikkea seuraa 29 vuoden ikäerosta? Minä 41 ja Saukki 70, minä 51 ja Saukki 80, minä 61 ja Saukki 90, minä 71 ja Saukki 100 jne.

1 kommentti:

  1. Jälleen kerran turhaa länkytystä. Kovin köykäisesti käytät oikeuttasi sananvapauteen ja nettikirjoittelun jännittävään maaailmaan: tuloksena joka kerta joko turhaa länkytystä eri julkkisten edesottamuksista tai kulmakuppaista propagandaa siitä, miten "neekerit" ovat typeriä ja kaikki on "neekereiden" vika.

    VastaaPoista

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter