perjantai 2. tammikuuta 2009

Maailma tarvitsee Johtajaa

Englantilainen laulajatar Cilla Black levytti vuonna 1968 kappaleen "What the world needs now is love". Maailma on kuitenkin muuttunut paljon 40 vuodessa, ja nyt tarvitaankin hippi-imelyyden sijaan jotakin aivan muuta.

Mulatti-Obamasta ei ole maailman pelastajaksi. Obama tulee tekemään haloset, eli kiinnostus tulee pahimman ensi-innostuksen laannuttua kääntymään nuoruuden kiinnostuksen kohteisiin. Obaman mustaa sydäntä lähellä ovat ihmisoikeusasiat, joiden parissa hän työskenteli nuorena lakimiehenä. Obaman suomalainen kollega on myös koulutukseltaan lakimies.

Globaalin talouslaman riepotellessa maailmaa olisi kysyntää miehelle, jolla on näkemystä, halua ja tahtoa muuttaa maailma kaikille paremmaksi paikaksi elää ja kasvaa ja joka olisi valmis tekemään kaikkensa visionsa toteuttamiseksi.

Kuvan itävaltalaissyntyinen herrasmies ei esittelyitä kaipaa. Hänen tekonsa puhuvat enemmän kuin puolestaan. Hän nosti 30-luvulla hyperinflaatiosta kärsivän Saksan lamasta Euroopan johtavaksi talousmahdiksi. Hänen johtajuutensa ja kyvykkyytensä ansiosta Saksan talouskasvu oli tuon ajan mittakaavassa ennätysluokkaa.

Hän on Johtaja, jota maailmamme tarvitsisi kipeästi tällä hetkellä. Hänen avullaan lama väistyisi pois. Hän näyttäisi meille oikean tien kulkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter