torstai 1. tammikuuta 2009

Kissanhoito-ohje #1

Lattialle ja nurkkiin kuseskeleva kissa voidaan parantaa neuvostoliittolaisen eläinlääkäri M. Vanjukovin kehittämän menetelmän avulla:

Kissa otetaan verekseltään kiinni tekopaikalta. Siitä pidetään tukevasti kiinni ja lausutaan muutama toruva sana. Kissa käsissä kävellään järven tai lammen rantaan. Kissan takajaloista otetaan kiinni oikealla kädellä, ja vasemmalla tartutaan niskasta kiinni, ettei se pääse puremaan oikeaa kättä. (Kissa tosin aavistaa yleensä, mitä on tiedossa, eikä kauhistuneena yritäkään purra.) Kuvitellaan, että kissa on keilapallo ja kädet ojennetaan oikealle alas taakse heittoasentoon. Vasen käsi irroitetaan nopeasti niskasta, jotta oikea käsi voidaan viedä enemmän taakse. Kun kissa on heilahtanut taakse, vaihdetaan liikkeen suuntaa ja kissa heitetään järveen. Rantaan uinut kissa on nyt todennäköisesti luopunut pahasta tavastaan. Menetelmä on turvallinen, sillä kissa vain kastuu siinä, ja sen voi aina tarvittaessa uusia.

Professori Vanjukovin mukaan menetelmän teho perustuu kissan joutumiseen sen inhoamaan vesielementtiin. Tässä toteutuu syy-seuraus-suhde.

Varoituksen sanoja:
Jokea ei suositella, koska virta saattaa viedä kissan, eikä tässä ole tarkoitus hukuttaa kissaa.
Menetelmä on sopiva vain lämpimän veden aikaan, sillä kissaa ei ole tarkoitus kiusata uittamalla sitä kylmässä vedessä. Toisaalta kylmä vesi parantaa menetelmän tehoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter