torstai 1. tammikuuta 2009

Slow train coming

Englannin kielessä käytetty sanonta "Slow train coming" tarkoittaa hidasta mutta varmasti tapahtuvaa muutosta, joka etenee tasaista vauhtia raskaan junan tavoin ja jota on erittäin vaikea pysäyttää.

Suomalaiset ovat heräämässä siihen, että maahan tulevat ja otettavat ulkomaalaiset, jotka tulevat alemman sivistyksen, kulttuurin ja elintason maista, ei olekaan hyvä asia, vaikka maan valtapuolueet haluavatkin niin väittää. Työperäisen maahanmuuton tarve on pelkkää sumutusta, jolla kansalaisia halutaan valmistella suureen maahanmuuttajien tulvaan. Maassa on satoja tuhansia suomalalaisia työttömiä, jotka tulevat edelleenkin olemaan työttömiä silloin, kun hallitus avaa rajat hallitsemattomalle maahanmuutolle.

Uudet ulkomaalaiset työntekijät tullaan kouluttamaan uuteen ammattiin suomalaisten veronmaksajien varoilla, vaikka onkin luultavaa, että suurinta osaa ei työnteko kiinnosta vaan pikemminkin suomalainen sosiaaliturva ja ulkomaalaisiin vetoa tuntevat suomalaiset naiset. Suomalainen työtön voi siinä vain katsoa sivusta jälleen yhden kerran menettämäänsä tilaisuutta.

Perussuomalaisten vaalivoitto on toivottavasti merkki suomalaisten heräämisestä. Suomella ei ole mitään juridista eikä moraalista velvollisuutta ottaa maahan ainoatakaan vieraan maan kansalaista. Toisin kuin monella muulla Euroopan valtiolla Suomella ei ole koskaan ollut siirtomaita eikä niin muodoin mitään vastuuta noiden maiden menneisyydestä tai tulevaisuudesta.

Euroopan suuret valtiot, joilla oli aikanaan siirtomaita, haluavat nyt saada kaikki EU-maat jakamaan vastuuta. Jaettu tyhmyys on kaksinkertainen tyhmyys, ja tätä täytyy yrittää vastustaa kaikin mahdollisin keinoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita selvästi ja kohteliaasti

Site Meter